Wie zijn wij

Baptistengemeente DE Ontmoeting is al ruim 40 jaar gevestigd aan de Hemelsleij in Sittard. Onze naam zegt het al: we willen je graag ontmoeten. Als kerk proberen we op een hedendaagse manier een kerk voor de buurt te zijn. Dat houdt in dat we onze deuren niet alleen op zondagmorgen openen, maar dat je op verschillende momenten in de week welkom bent bij een van onze activiteiten. Op de website tref je informatie aan over al onze activiteiten.

Iedere zondag is er een samenkomst in ons gebouw aan de Hemelsleij 98. De samenkomst duurt van 10.00 uur tot ongeveer 11.30 uur. Nagenoeg elke zondag is er aansluitend gelegenheid om koffie of thee te drinken en nog wat na te praten en met elkaar kennis te maken met uitzondering van de eerste zondag in de maand. Tijdens de samenkomst worden 2 collectes gehouden. In de samenkomst wordt bekend gemaakt waar voor wordt gecollecteerd.

De kinderen hebben zondagsmorgens hun eigen bijeenkomst. Ze beginnen wel in de samenkomst, die ze bijwonen vanuit hun eigen DugOut die op het podium staat. Daarna gaan ze naar hun eigen zaal en luisteren ze naar een verhaal en doen andere leuke dingen.

IMAG0569